What's Up @ Cruizy TV

Emerald Cruises - Emerald Sun

De Emerald Star, Sky, Sun, Dawn & Destiny zijn elegante riviercruiseschepen die je een luxueuze en verfijnde cruise-ervaring bezorgen met een perfecte service,  verrassende faciliteiten en een intieme omgeving waar je heerlijk kan dineren. Het pooldeck wordt ’s avonds omgetoverd tot een knusse cinema lounge  om te genieten van een onvergetelijke filmavond.

Scenic Cruises - Scenic Eclipse

Cruizy was aan boord van de Scenic Eclipse, de accommodaties aan boord overtreffen werkelijk alles, met vrijwel evenveel bemanningsleden als gasten geniet je van een ongeëvenaarde persoonlijke service. Van de Spa Sanctuary en Wellness Area tot de uitgebreide keuze aan dineermogelijkheden, terrassen in de buitenlucht. 

Holland America Line - MS Rotterdam

Captain Cruizy was aan boord van de ms Rotterdam, het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line, voor de doopceremonie en daaropvolgende cruise naar de Noorse fjorden.

Onze reportage laat je kennismaken met het schip, de faciliteiten en belevingen aan boord, én met de bestemmingen van onze cruise naar deze populaire fjorden.

Viva Cruises - Viva One

Cruizy was uitgenodigd op de doopceremonie van de Viva One van de rederij Viva Cruises in Düsseldorf. Dit schip met een capaciteit van 176 passagiers en 88 buitenkajuiten ademt een frisse, luchtige en eigentijdse sfeer uit.  Je herkent de typische Viva-lijn in de aankleding van de suites en de openbare ruimtes, die nu met moderne toetsen werden opgewaardeerd.  

Emerald Cruises - Azzurra & Sakara

De  zusteryachtschepen Azzurra & Sakara zetten all registers open voor een luxueuze privéjachtbeleving met 50 uiterst comfortabele suites, restaurants, lounges, overloopzwembad, Spa- en fitnessruimte en een marinaplatform. Bestemmingen worden de Middellandse Zee, de Adriatische Zee, de Rode Zee en de Indische Oceaan voor een ontdekking van de Seychellen.

Hapag-Lloyd Cruises - MS EUROPA

Dit schip werd reeds herhaaldelijke keren bekroond met 5 sterren, de service aan boord is dan ook van een waanzinnig hoog niveau. Er zijn 4 restaurants waar de gerechten van een bijzonder hoog niveau zijn en het zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik. De sportliefhebbers vinden vast hun gading in de fitnessruimte, de indoor golfbaan en golfsimulator.