What's Up @ Cruizy TV


Cruizy Experience

We nemen een duik naar een opmerkelijke cruisebeleving. Ga je mee? 


Emerald Cruises

Ben je op zoek naar een luxueuze riviercruise aan boord van een 5-sterren riviercruiseschip? Emerald Cruises biedt onvergetelijke belevingen aan op de meest beroemde rivieren van Europa en op de betoverende Mekong om Vietnam en Cambodja te ontdekken. Een perfecte tijdsbalans tussen genieten aan boord en aan wal zorgt staat garant voor subliem genot.

Scenic Cruises

De accommodaties aan boord van de Scenic Eclipse overtreffen werkelijk alles, met vrijwel evenveel bemanningsleden als gasten geniet je van een ongeëvenaarde persoonlijke service. Van de Spa Sanctuary en Wellness Area tot de uitgebreide keuze aan dineermogelijkheden, terrassen in de buitenlucht en niet één maar zelfs meerdere zwembaden. 

Explora Journeys

Explora Journeys is de nieuwste luxe brand van de gekende rederij MSC Cruises, met cruises naar de Middellandse Zee, Caraïben, Canada, New England, Tahiti, Hawaii, Zuid-Amerika, Britse Eilanden, IJsland, Groenland, de Noorse fjorden en de Baltische Zee. De yachtschepen Explora I en II staan voor het buitengewone, voor een niet-alledaagse cruise-ervaring.

Delfin Cruises

De exclusieve rederij Delfin Amazon Cruises biedt schitterende luxe Amazone cruises aan in dit gedeelte van Peru met 3 fantastische schepen: Delfín I, II en III, variërend in grootte, comfort en exclusiviteit. Delfín I telt slechts 4 kajuiten, waardoor het private yachtgevoel helemaal boven komt terwijl je geniet van een overweldigende beleving in dit stukje paradijs.

Nicko Cruises

Nicko Cruises is een Duitstalige rederij en heeft een erg grote vloot van riviercruiseschepen om de mooiste rivieren van Europa op een uiterst comfortabele manier te ontdekken. Recent zijn ze ook expeditiecruises gaan aanbieden, met onder meer de Vasco Da Gama, tot 2015 eigendom van Holland America Line onder de naam Statendam.

Norwegian Cruise Line : The NCL Difference

Op zoek naar een schitterende cruise voor het ganse gezin?

NCL bezorgt jou en je kinderen de tijd van je leven, met entertainment van de bovenste plank, een breed assortiment aan restaurants, kidsclub, reuze waterglijbanen, klimmuren, tot zelfs kart circuits en natuurlijk prachtige bestemmingen om te ontdekken en te beleven.